De hoofdingang van de Viggel voor auto's  voor de Viggel I & II bevindt zich aan de Gruitroderkiezel.Komende van Bree centrum aan de linkerkant, komende van Gruitrode voorbij de Vostert aan de rechterkant. Draai hier waar u de wegwijzer ziet staan in en volg de weg (zie onderstaande fotos), het kamphuis bevindt zich ongeveer 350m van de Gruitroderkiezel af. Deze weg is niet toegangkelijk voor bussen en vrachtwagens!

 

                      Toegangsplaat                 Toegangsweg

 

Voor vrachtwagens, bussen  en auto's voor de Viggel III (IV) dient men langs de Gruitroderstraat en dan de Boolenstraat te gaan. Op het einde van de verharde weg, waar een bosje begint rijdt u links het domein binnen. Let op geef niet de Boolenstraat alleen aan in een satnav, de Boolenstraat staat verkeerd aangeduid in niet geupdate satnavs.

Toegang voor vrachtwagens en bussen

 

 

Het is adviseerbaar dat de buschauffeur aan het begin van de Boolenstraat uitstapt en dan kijkt als hij to aan het domein kan geraken. Sommige bussen liggen te laag en kunnen zich niet omhoog zetten omdat men een kleine steile heuvel omhoog moet. Andere dubbeldekker bussen kunnen tot aan het domein geraken en zich omdraaien zonder probleem. Als de buschauffeur niet tot aan het domein wil rijden is de Gruitroderstraat maar een korte wandelafstand van het domein af. Het is veel veiliger dan ze aan de Gruitroderkiezel te laten afstappen!

Het station van Genk bevindt zich op 22,5km afstand, Neerpelt station op 21km . De bus nr8 van Genk stopt aan de Verlorenkoststraat (Mercedes garage). Dit is op een paar honderd meter van het domein. Er is een bus sneldienst die Genk Neerpelt doet maar deze stopt alleen in het centrum van Bree.