Over Kampplaats

Borman

 

 

Het kasteel van ridder Alexander De Borman was gebouwd in 1895. De Borman was een procureur des konings te Bergen. De betekenis van het woord Viggel (oud woord Vughel) is een verhoging in het terrein, een soort van een plateau. Dit plateau werd gecreeerd door een aardbeving die ongeveer 3-400 jaar geleden plaatsgevonden heeft.

Het gebouw van de Viggel I heeft ooit nog op de wereldexpo van Luik in 1905 gestaan, daar werd het afgebroken en hier opniew gebouwd.

In 1948 heeft de familie Boonen het domein gekocht dat toen als uitgebreide hoeve met bijhorend land uitgebaat werdt. Een van de gebouwen heeft ooit als een champignonkwekerij gediend. In 1980 werdt beslist om de  toen niet in gebruik gebouwen te verhuren als jeugdverblijf.

 

 

 

 

 

                                                    Ons infameuze 'steekpartij' fatsoenlijk uitgelegd.                                                 

Aansgezien wij hier al meerdere moraalridders op bezoek  gehad hebben, een jeudgbeweging met zelfs dierenactivisten ertussen die het kan niet anders hier opzettelijk boeken, que 20 1 ster reviews, zonder de verwijderde, hellbent om ons kapot te maken. Uit op wraak waar dat ze totaal niets van af weten laat staan van begrijpen. Die zijn na een jaar nog altijd iedere jeugdbeweging in Belgie aan het mailen.

Studentenvereniging Soca van de Sociale Hogeschool van Heverlee, UCLL, organiseert een cantus.

Nodigt het uitschot van Vlaanderen uit. Zetten dan twee praesidium leden (die maken ze allebij in 2016-17 praeses ) en een 'vermoedelijk lid' (eigenlijk minimum vier verschillende personen,misschien meer) van Studentenvereniging de Kelten office en bedrijfsmanagement van Haasrode, UCLL, compleet stijf van de cocaine en snepzat buiten die dan hier amok beginnen te maken met onze andere vreedzame bezoekers.De rest heeft in de krant gestaan, behalve het 'vermoedelijke' cocaine gedeelte en een hele hoop andere dingen hetgene  de 'pers' er opzettelijk niet bij vermelden. Dankzij onze compleet waardeloze 'politie' ontbreekt hier enkel het echte bewijs van. Alles stemt er mee over een dat ze aan de cocaine zaten. Dit waren bij lange niet de enigsten die aan de cocaine zaten die avond.

Vier verschillende personen worden overduidelijk zwart wit bewijsbaar beschreven in de verklaringen, drie namen en drie verklaringen zijn er maar. De vierde, een 'praeses'/ praesidium lid van  Studentenvereniging Diana was betrokken bij het steekincident. Een compleet andere cocainehoofd legt hierover een totaal valse verklaring af. Dit is het 'vermoedelijke lid' van de Kelten dat eigenlijk bij het praesidium van studentenvereniging Diana zou moeten behoren aansgezien zijn studiekeuze Hier werd collectief over gelogen. Hier werd ook collectief samengewerkt door drie Studentenverenigingen om deze vierde onvindbaar te maken. Totdat ze een fout maakten.

Laat staan de drie verschillende verklaringen van wat er gebeurt is.

 

Dit is de politie die u blijkbaar moet bellen in zo een geval.
 

Minimum dertig personen die hier op het einde van de dag niets verloren hadden en de 'politie' laat ze u hier. 

 

Dat ligt vervolgens bij het 'parket' en een 'onderzoeksrechter' die dit niet door hebben. Er zijn 6 jarige kinderen die beter begrijpend kunnen lezen. 

Ik heb ze uiteindelijk er maar eens op gewezen met de naam van de ontbrekende cocainehoofd van Studentenvereniging Diana aansgezien het hele onderzoek en de gang van zaken hier totaal niet zuiver verlopen is om het zeer zachtjes uit te drukken.

 

'Drie' 'vermoedelijke' cocainehoofden die u al bijna een keer kapotgeslagen hadden, hier niet thuishoorden zeer zeker wisten dat ze het terrein moesten verlaten en die vliegen dan nog een keer op uw af.

Iedereen van Studentenvereniging Soca wist dat die aan de cocaine zaten en wisten ook dat ze het terrein moesten verlaten. Niemand die u waarschuuwt 'pas op die zitten aan de cocaine'..Die helpen ze dan ook nog met hun kennis van de Sociale Hogeschool Heverlee om hun uit de problemen te helpen ivm hoe dat drugtesten in dit land verlopen.

Drie verschillende Studentenverenigingen betrokken bij een cocaine schandaal. Die gingen over alles liegen om dat verhaal te vermijden.

Dat hebben zij hier totaal zelf gezocht.

Daar doet het 'parket' niets aan, dat is normaal volgens hun.

De 'politie' die wel bekend is bij het 'parket en bij het 'parket' alleen. Moet ik de strafklachten tegen corrupte procureurs eens gaan uitspellen hier?
Dezelfde 'politie' die plaatselijk bekent staan voor een hele hoop gevallen van valsheid in geschrifte, elementen uit een dossier laten verdwijnen, diefstal, heling, strafbladvervalsing, kinderporno (mislukte doofpot operatie van het corrupte ComiteP en de corrupte dienst intern toezicht) opeens werkt de jurist aka de burgemeester niet meer op het kabinet van justitie en dat het corrupte parket deze klacht wel onderzoekt legt veel uit ,belaging etc....dit zijn de echte Carma helden.


Geweld wordt hier niet getolereerd.

 

 

 

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer