Over Kampplaats

Borman

 

 

Het kasteel van ridder Alexander De Borman was gebouwd in 1895. De Borman was een procureur des konings te Bergen. De betekenis van het woord Viggel (oud woord Vughel) is een verhoging in het terrein, een soort van een plateau. Dit plateau werd gecreeerd door een aardbeving die ongeveer 3-400 jaar geleden plaatsgevonden heeft.

Het gebouw van de Viggel I heeft ooit nog op de wereldexpo van Luik in 1905 gestaan, daar werd het afgebroken en hier opniew gebouwd.

In 1948 heeft de familie Boonen het domein gekocht dat toen als uitgebreide hoeve met bijhorend land uitgebaat werdt. Een van de gebouwen heeft ooit als een champignonkwekerij gediend. In 1980 werdt beslist om de  toen niet in gebruik gebouwen te verhuren als jeugdverblijf.

 

 

 

 

 

                                                    Ons infameuze 'steekpartij' fatsoenlijk uitgelegd.                                                 

Studentenvereniging soca van de sociale hogeschool van Heverlee, UCLL, organiseert een cantus.

Nodigt het uitschot van Vlaanderen uit. Zetten dan twee praesidium leden (die maken ze allebij in 2016-17 praeses ) en een 'vermoedelijk lid' (eigenlijk minimum vier verschillende personen,misschien meer) van Studentenvereniging de Kelten office en bedrijfsmanagement van Haasrode, UCLL, compleet stijf van de cocaine en snepzat buiten die dan hier amok beginnen te maken met onze andere vreedzame bezoekers.De rest heeft in de krant gestaan, behalve het 'vermoedelijke' cocaine gedeelte en een hele hoop andere dingen hetgene de ratten van de pers er opzettelijk niet bij vermelden. Dankzij onze compleet waardeloze 'politie' ontbreekt hier enkel het echte bewijs van. Alles stemt er mee over een dat ze aan de cocaine zaten. Dit waren bij lange niet de enigsten die aan de cocaine zaten die avond.

Vier verschillende personen worden overduidelijk zwart wit bewijsbaar beschreven in de verklaringen, drie namen en drie verklaringen zijn er maar. De vierde, een 'praeses'/ praesidium lid van  Studentenvereniging Diana was betrokken bij het steekincident. Een compleet andere cocainehoofd legt hierover een totaal valse verklaring af. Dit is het 'vermoedelijke lid' van de Kelten dat eigenlijk bij het praesidium van studentenvereniging Diana zou moeten behoren. Hier werd collectief over gelogen. Hier werd ook collectief samengewerkt om deze vierde onvindbaar te maken. Totdat ze een fout maakten.

Laat staan de drie verschillende verklaringen van wat er gebeurt is.

 


Dat de politie nog niet eens de juiste amokmakers heeft laat staan dat ze aan de cocaine zaten is hier in Bree totaal voorspelbaar.

Dit is de politie die u blijkbaar moet bellen in zo een geval.

Minimum dertig personen die hier op het einde van de dag niets verloren hadden en de 'politie' laat ze u hier. Totale ramp.

 

Dat ligt vervolgens bij het parketen een onderzoeksrechter. Er zijn 6 jaar oude kinderen die beter begrijpend kunnen lezen, te gek voor woorden. Dit is gewoon meer van hetzelfde totaal onbekwaam.

Ik heb ze uiteindelijk er maar eens op gewezen met de naam van de ontbrekende cokehead van Studentenverenigin Diana aansgezien het hele onderzoek en de gang van zaken hier totaal niet zuiver verlopen is om het zeer zachtjes uit te drukken.

 

'Drie' 'vermoedelijke' cocainehoofden die u al bijna een keer kapotgeslagen hadden, hier niet thuishoorden zeer zeker wisten dat ze het terrein moesten verlaten en die vliegen dan nog een keer op uw af.

Iedereen van coca wist dat die aan de cocaine zaten en wisten ook dat ze het terrein moesten verlaten. Die helpen ze dan ook nog met hun kennis van de sociale hogeschool om hun uit de problemen te helpen ivm hoe dat drugtesten in het apenland verlopen.

Drie verschillende studentenverenigingen betrokken bij een cocaine schandaal. Die gingen over alles liegen om dat verhaal te vermijden.

Dat hebben zij hier totaal zelf gezocht.

Daar doet het parket niets aan, dat is normaal volgens hun, kunnen ook niet begrijpelijk lezen.

 


 


Geweld wordt hier niet getolereerd.

 

Waar de 'politie' hier lokaal bekent voor is.

  • meerdere gevallen van diefstal tijdens het uitvoeren van het ambt. Heling, agent belt van degene van wie ze gestolen hebben met de vraag als ze de gestolen spullen willen terugkopen.
  • strafblad vervalsing, gewoon 39 maanden cel bijvoegen die man is het moeten gaan uitleggen in de rechtbank aansgezien ze ook nog stukken uit het dossier opzettelijk hebben doen verdwijnen.
  • kinderporno met de hulp van hunne mafia baas in de doofpot duwen, op een plaats kreeg het hele korps gedurende 5 jaar op hun bakkes. Dat was 'zogezegd onderzocht' terwijl er totaal niets onderzocht was. Indien u hersenen heeft  kon u dat zo bewijzen ook al hebben ze getracht het in de doofpot te duwen. 
  • valsheid in geschrifte, plaatselijke specialiteit met een hoop 'slachtoffers'
  • mensen in opdracht van hunne mafiabaas meermaals achternazitten in de anonieme wagen om die 'schrik' proberen aan te jagen
  • misbruik van gezag tegen twee corrupte commissarissen en hunne mafia baas Liesbeth, minimum 5 jaar gevangenis en die krijgt nog niet eens antwoord als de tracker in de combi aan of afstond. Een corrupte commissaris is stilletjes op 'pensioen' gegaan.
  • illegale vaststelling nemen die ook nog eens illegaal genomen zijn die het Breese mafiabestuur dan misbruikt om mensen proberen failliet te maken
  • met vuurwapens gewapende gangsters tippen wanneer zij een holdup kunnen plegen omdat ze van dienst zijn, ze tippen wanneer 'echte politie uit Hasselt' eindelijk aankomt en ze weer tippen wanneer die vertrekken. Dat haalt de krant nog niet eens.
  • etc...

God weet wat nog allemaal, allemaal bij het 'parket' gelegen heeft die lachen mensen daarmee uit en doen er zelfs aan mee. Recht voor hun ogen wordt de wet al gebroken door een rechter. Dat zijn De Carma Helden van Hier, Procureurs  op Vier en De Rechtbank, grootste TV onzin ooit.

 

 

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer