Kampplaats De Viggel Limburg Belgie

 

 

Welkom op de website van kamphuis  De Viggel gelegen op een privé domein juist buiten het centrum van Bree in Limburg Belgie. Wij zijn vergund en erkend en vallen onder het logiesdecreet.

 

 

Wij bieden logementen aan voor jeugdgroeperingen en studentenverenigingen die hier hun introductiedagen houden .

Minimum verhuurperiode van 48 uur, gedurende Juli en Augustus is de minimum verhuurperiode 10 dagen. 

Combinaties van de Viggels is mogelijk neem gerust contact met ons op. Iedere Viggel heeft zijn aparte toegangswegen en speelterreinen.  Wifi is aanwezig voor Viggel I & II met een Belgacom/Proximus login. 

 

De verhuurprijzen zijn per gebouw niet per persoon. Indien u met meer personen bent dan de voorziene slaapplaatsen dient u een meerprijs per persoon per nacht te betalen voor degene die in tenten slapen.

 

Een (1) kampvuur is mogelijk mits er geen fase rood voor de bossen is.  Wij hebben een machtiging van Natuur en Bos, na dat wij u toestemming geven om een kampvuur te houden (schriftelijk) moet u twee dagen op voorhand alleen nog de boswachter verwittigen. U moet NIET via de gemeente gaan.

 

Gelieve geen contact met de gemeente te maken, het bestuur treedt met regelmaat illegaal hun boekje te buiten . Tevens het kampeerreglement van de gemeente is NIET van toepassing tot ons.

Wet  30-4-1970: In toepassing tot het inrichten, controle op de kampeerders en de kampeerterreinen wordt u verzocht de nodige inlichtingen ter kennis te brengen en dit telkens een vereniging gebruik maakt van een bivakplaats. De dag na aankomst dient dit ingevuld samen met de ledenlijst afgegeven te worden of overgemaakt aan PolitieZone Carma. U kan dit formulier afprinten of wij overhandigen het bij aankomst. Dit is het enigste formulier dat ingevult moet worden!

 

Bezichtigen van de bivakplaats gedurende de maanden Juli tot en met half Augustus is niet mogelijk. Tevens als een bivakplaats verhuurd is wordt er geen rondleiding gegeven! Gelieve om ons op voorhand te kontakteren om een bezichtiging te boeken.

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer